Job som opvasker og køkkenmedhjælper - vikariater i København og Nordsjælland

Vi søger opvasker- og køkkenmedhjælper 

VikarVagten søger hele tiden opvasker- og køkkenmedhjælper vikarer til kortere og længere varighed i Storkøbenhavn, City og i Nordsjælland.

Som opvasker-vikar forventer vi, at du har en tilfredsstillende straffeattest, har min. 1 års erfaring med industriopvask, er morgenfrisk, mødestabil og fleksibel, samt at du taler og forstår dansk. Du kan arbejde under pres, organisere opgaverne og bevare overblikket.

Personlige kvalifikationer er, at du skal kunne arbejde selvstændigt og er serviceminded overfor dine kollegaer, som er vores kunder – og du skal være effektiv, engageret og kvalitetsbevidst. Da der ofte kan være tunge løft, er det desuden godt med en god fysik.

Afhængig af kunden kan typiske arbejdsopgaver for en køkkenmedhjælper være anretning af frokost, som evt. bliver leveret udefra, sørge for løbende opfyldning af buffeten samt oprydning og opvask efter frokost. Herudover kan der fx. være oprydning af tekøkken og mødelokaler.

Generelt er det altid en god idé at være udadvendt, samarbejdsvillig og imødekommende. Dette skaber en positiv atmosfære og giver en god arbejdsdag som opvasker- og køkkenmedhjælper-vikar.

Arbejdsdagen starter typisk kl. 07.00, og du kan forvente at blive kontaktet mellem 6.00 og 6.30.

Har det din interesse, så kontakt os hurtigst muligt på telefon 48 14 14 36 mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 15.00 eller send os en mail. Fortæl gerne, at du så annoncen på www.vikarvagten.dk.

Med Venlig Hilsen
VikarVagten

 

Send ansøgningsskema