Skip to main content

Job som opvasker og køkkenmedhjælper - vikariater i København og Nordsjælland

Vi søger opvasker- og køkkenmedhjælper

VikarVagten søger hele tiden opvasker- og køkkenmedhjælper vikarer til kortere og længere varighed i Storkøbenhavn, City og i Nordsjælland.
Som opvasker-vikar forventer vi, at du har en tilfredsstillende straffeattest, har min. 1 års erfaring med industriopvask, er morgenfrisk, mødestabil og fleksibel, samt at du taler og forstår dansk. Du kan arbejde under pres, organisere opgaverne og bevare overblikket.

Jobbet som opvasker kræver, at du kan arbejde selvstændigt og kan klare tunge løft, så du skal have en god fysik.

I jobbet som opvasker vikar skal du kunne arbejde selvstændigt og er serviceminded – og du skal være effektiv, engageret og kvalitetsbevidst.

Afhængig af kunden kan arbejdsopgaver for en køkkenmedhjælper vikar være anretning af frokost, som evt. bliver leveret udefra, sørge for løbende opfyldning af buffeten samt oprydning og opvask efter frokost. Herudover kan der være oprydning af tekøkken og mødelokaler.

Som vikar er det vigtigt at være imødekommende, omstillingsparat, samarbejdsvillig og serviceminded. Det skaber en positiv atmosfære og gør jobbet som opvasker- og køkkenmedhjælper-vikar til en god oplevelse for både dig og vores kunder.

Arbejdsdagen starter typisk kl. 07.00, og du kan forvente at blive kontaktet mellem 6.00 og 6.30.

Har det din interesse at komme i job som opvasker eller som køkkenmedhjælper, så kontakt os hurtigst muligt på telefon 48 14 14 36 mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 15.00 eller send os en mail. Fortæl gerne, at du så annoncen på www.vikarvagten.dk

Bliv vikar hos VikarVagten

25% af alle vikarer ender med at blive fastansat – er du den næste?

Call Now ButtonRing +45 48 14 14 36