Giv os opgaven med at finde den rigtige medarbejder til jer!

Vi hjælper dig til at bruge din tid på det, du er bedst til og finder via vores store netværk og branchekendskab hurtigt den rigtige kandidat.

Fastansættelse eller vikar? Vi kan det hele og hjælper der hvor I har behov. Kontakt os, så skræddersyr vi den rigtige løsning til jer.

For os er det rigtige match vigtigst! Vi sætter en ære i at kende vores kunder og vikarer, og har siden 1994 betjent vores område ud fra filosofien det ‘personlige match’ til glæde for både kunder og vikarer. Vi ringer og kvalitetssikrer hver gang, du har haft en vikar fra os.

Kantine, kontor, rengøring, pedel, lager eller produktion? Vi har indgående branchekendskab, og ved hvad der forventes af vores vikarer i de forskellige brancher, for at matche den rigtige medarbejder til det enkelte job.

Vi effektuerer 97% af alle ordrer – til glæde for vores kunder, og vi véd, vi anbefales kunder imellem på tværs af Hovedstadsregionen.

Rekruttering - vi har mere end 20 års erfaring med rekruttering. Lad os hjælpe jer med at finde den helt rigtige vikar til jeres virksomhed. Læs mere om rekruttering med VikarVagten.

Try & Hire - nu kan I afprøve samarbejdet med et vikariat, inden I evt. aftaler fastansættelse. Læs mere om Try & Hire med VikarVagten.

Direktør Marianne Ødorf