Skip to main content

Få hurtigt den rette vikar fra et anderledes vikarbureau på Sjælland

Mangler du vikar til din virksomhed nær København eller på Sjælland? Hvis din virksomhed sætter pris på en vikarassistance, som hurtigt bliver en del af jeres arbejdsrutiner, og som er specielt udvalgt til dig? Så er du kommet til det rette sted. Vi har 25 års erfaring i netop at matche virksomheder med den rette vikar. Skal vi også gøre det for dig?

En anderledes vikarservice
For os er det ’personlige match’ i fokus. Lige siden starten i 1994 har vi matchet virksomheder med vikarer ud fra tanken om, at ’det personlige match’ er vigtigt. På alle måder. Ikke alene på kompetencer og kvalifikationer, men også det personlige plan. Vi er sikre på, at det er derfor, at vi har så mange, trofaste kunder, som har fulgt os siden starten – og som anbefaler os til deres netværk.

Omhyggelige medarbejdere og dygtige vikarer
Du kommer til at få en gennemført god behandling. Lige fra første møde med os, hvor du fortæller os om dit behov, til vi finder den rette vikar, kan du forvente en særdeles professionel behandling.

Det er vigtigt for os, at vi lærer din virksomhed at kende. Vi besøger dig, så vi kan afdække, hvilken vikar, der matcher.

Tag kontakt til dit næste vikarbureau med vikarservice året rundt
Du kan ringe til os 365 dage om året. På alle årets dage fra klokken 6 til 21 sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon 4814 1436.

  Bliv kontaktet

  Kontakt os

  Vi sætter en ære i at være tilgængelige og kan træffes hver dag mellem 6 og 21. Vores vikar kan normalt være fremme hos kunden 1-2 timer efter, vi er blevet kontaktet.

  Vi har et bredt netværk af vikarer inden for kantine, servering, kontor, reception, rengøring, pedel/vicevært, produktion, lager og mange andre områder.

  Kontakt
  Call Now ButtonRing +45 48 14 14 36