Skip to main content

Vikarjob i København og Nordsjælland leveret af et vikarbureau, du er stolt af!

Det skal være sjovt at gå på arbejde – også som vikar. Derfor sætter vi en ære i at finde det rette vikarjob til dig. For os er det ’personlige match’ vigtigst, og du kan være sikker på, at du kun bliver sendt ud i vikarjob, hvor du passer ind.

I 25 år har vi arbejdet tæt sammen med vikarer og kunder – hvoraf mange har fulgt os siden opstarten – så du er i gode hænder.

Vi arbejder primært med vikarjobs i København og Nordsjælland.

Hvad er et vikarjob? Det er et midlertidigt job af kortere eller længere varighed – måske ved akut sygdom eller ved planlagt fravær som ferie eller kursus.

Hvorfor tage et vikarjob? Der kan være mange årsager til at tage et vikarjob. Måske skal du tjene lidt ekstra, måske har du nogle ledige måneder, indtil du starter i et nyt job, måske skal du supplere din SU eller måske er du ledig og søger et fast job.

Mange af vores vikarjobs bliver til faste jobs, så et vikarjob er en enestående mulighed for at netværke og at blive ”set” i virksomhederne.

Vi lærer dig at kende, som var du en intern medarbejder
Hos os er du et kendt ansigt og en personlig medarbejder. Når vi kontakter dig om et vikarjob, har vi gjort os tanker om, hvorvidt netop du er den rette til opgaven.

Allerede når vi møder hinanden første gang ved en personlig samtale, sætter vi os ind i dine kvalifikationer og erfaring, men endnu vigtigere: Hvem er du, og hvilken type vikarjobs ønsker du?

Vi vil have gode relationer til vores vikarer, og gør meget for at lære dig at kende.
Mange af vores vikarer har fulgt os siden starten i 1994.

Dit første vikarjob
Er det første gang, du skal være vikar? Nye vikarer er mere end velkomne. Du kan hurtigt og nemt komme i gang allerede nu.

Udfyld blot formularen til højre, så kontakter vi dig, og aftaler det videre forløb.
Har du spørgsmål til os, kan du ringe til os mandag til fredag mellem 9 og 15 på telefon 4814 1436.

Hvorfor skal du vælge at være vikar hos VikarVagten?

Alle vikarbureauer udfører vel den samme gerning, kunne man meget vel forestille sig, men vi vil gerne skille os ud!

Vi bestræber os derfor på at gøre en forskel ved at kende vores vikarer godt. Derfor indkaldes alle vikarer til en personlig samtale, inden vi evt. indgår en aftale. Ved samtalen afdækkes vores begges ønsker og forventninger er til hinanden.

Hos os er du ikke ”bare en vikar” – vi er kendt for matche personligt, og vi gør meget ud af at lære dig at kende, så vi bedst muligt kan matche dine jobønsker og kvalifikationer med kundens behov.

Når vi får en opgave ind, vurderer vi, hvem af vores vikarer, der matcher bedst. Vi sender dig en sms eller ringer til dig med jobtilbud, og afventer, at du vender tilbage til os, da du er udvalgt til opgaven.

Vi har besøgt alle vores kunder, så vi kan klæde dig godt på til opgaven, når du bliver tilbudt et job.
Skulle du komme ud til en kunde, hvor du ikke føler, du er matchet korrekt – det være sig personligt, geografisk eller fagligt, så sikrer vi, at du ikke tilbydes job dér igen.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af os inden for 1-2 arbejdsdage ved at klikke her

Bliv vikar hos VikarVagten

25% af alle vikarer ender med at blive fastansat – er du den næste?

Call Now ButtonRing +45 48 14 14 36