Skip to main content

Søger I en ny medarbejder til fastansættelse? Prøv Try & Hire

Hos VikarVagten er det muligt at afprøve samarbejdet med et vikariat, inden I aftaler fastansættelse. Dette er med til at forsikre jer om, at det er den helt rigtige medarbejder til jobbet.
Efter en tre måneders prøveperiode på fuld tid kan virksomheden vælge at ansætte vikaren som sin nye medarbejder. Viser det sig, mod forventning, inden for de tre måneders prøveperiode ikke at være den rette kandidat til stillingen, finder vi naturligvis hurtigt en ny, kvalificeret vikar til jer. For os er det rigtige match vigtigt og vi sætter derfor en ære i at lære både vores kunder og vikarer at kende. Når de tre måneders prøveperiode med et vikariat er ved at være gået, ringer vi og kvalitetssikrer, så vi kan snakke om fastansættelse.

Hvad end I søger en ny medarbejder til fastansættelse eller kortere vikariat, er vi jeres ekstra ressource, når der skal ansættes nyt personale. Vi kan tilbyde jer en nøje udvalgt vikar indenfor kantine, kontor, rengøring, pedel, lager eller produktion.

Kontakt os i dag for et personligt møde, så skræddersyr vi den rigtige løsning til jer. Hos VikarVagten effektuerer vi 97% af alle ordrer.

  Bliv kontaktet

  Kontakt os

  Vi sætter en ære i at være tilgængelige og kan træffes hver dag mellem 6 og 21. Vores vikar kan normalt være fremme hos kunden 1-2 timer efter, vi er blevet kontaktet.

  Vi har et bredt netværk af vikarer inden for kantine, servering, kontor, reception, rengøring, pedel/vicevært, produktion, lager og mange andre områder.

  Kontakt
  Call Now ButtonRing +45 48 14 14 36