Skip to main content

Job som kok - vikariater i København og Nordsjælland

Søger du job som kok?

VikarVagten søger hele tiden kokke til vikariater i Storkøbenhavn, City og Nordsjælland.
Du er uddannet kok eller måske er du ufaglært. Det vigtigste er, at du har 2-3 års praktisk erfaring indenfor kantine eller storkøkken. Et vikarjob job som kokke indebærer, at du er god til både det varme og kolde, er fleksibel og kan hjælpe til i opvasken. Du har naturligvis en straffeattest, du kan være bekendt.

At lave mad er ofte et samarbejde mellem mange , og det er derfor vigtigt at du som kokke-vikar kan samarbejde med det øvrige personale i en kantine eller køkken, samt med tjenere, assistenter og ledere. Du skal have forståelsen for, at man opnår mest, hvis man løfter i flok.

Samtidig med gode samarbejdsevner skal du som kokke-vikar kunne arbejde selvstændigt og være serviceminded. Du skal naturligvis have fokus på kvalitet lige fra råvarerne, tilberedningen og til at gøre det færdige resultat appetitligt.

Som kokke-vikar er det desuden vigtigt, at du har et godt overblik, for der er ofte mange bolde i luften på samme tid. Du er mødestabil, fleksibel og du både taler, læser og skriver dansk.

Kokke vikariaterne er både af kortere og længere varighed. Som kokke-vikar har du typisk en mødetid mellem kl. 6.30 og 15.00. Vi ringer måske til dig kl. 6.00 om morgen, så du skal også være morgenfrisk.

Kunne du tænker dig et job som kok i København eller Nordsjælland, er du velkommen til at ringe helt uforpligtende til os på telefon 48 14 14 36 mandag til fredag mellem 9.00 og 15.00 eller send os en mail. Fortæl gerne, at du så annoncen på www.vikarvagten.dk.

Bliv vikar hos VikarVagten

25% af alle vikarer ender med at blive fastansat – er du den næste?

Call Now ButtonRing +45 48 14 14 36