Skip to main content

Køkkenassistent vikariater - København og Nordsjælland

Søger du job som køkkenassistent?

Du kan forvente at komme i arbejde som køkkenassistent-vikar eller ernæringsassistent vikar dagen efter en samtale hos os.
VikarVagten søger hele tiden køkkenassistenter og ernæringsassistenter til vikariater i Storkøbenhavn, City og i Nordsjælland. Køkkenassistent vikariaterne er både af kortere og længere varighed.

Vi kan tilbyde køkkenassistent og ernæringsassistent-vikariater med en spændende hverdag med mange udfordringer samt en løn, der matcher dine kvalifikationer.

Fagligt skal du i jobbet som køkkenassistent eller ernæringsassistent vikar typisk kunne sørge for en stor salatbar, tilberedning af sandwich eller måske hjælpe med den varme ret. Ordentlig køkkenhygiejne og en god basisviden om fødevarehygiejne samt kendskab til råvarer tager vi som en selvfølge, at du er bekendt med. Derudover er det naturligvis vigtigt, at du er serviceminded, samarbejdsvillig og imødekommende.

Som køkkenassistent-vikar er det godt at kunne samarbejde og kommunikere med de øvrige medarbejdere. Det er vigtigt, at du har forståelse for, at man opnår mest, hvis man løfter i flok.

Som person har du en god fysik (der kan være tunge løft), er fleksibel, omstillingsparat, mødestabil og kan arbejde under pres og bevare overblikket i travle situationer. I jobbet som opvasker og køkkenassistent, skal du kunne lide at arbejde i et køkken med mange forskellige opgaver og du taler og forstår dansk. Du har desuden en straffeattest, du kan være bekendt samt et godkendt hygiejnecertifikat.

Så har du lyst til at blive tilbudt vikarjob som ernæringsassistent eller køkkenassistent hos os, så kontakt os helt uforpligtende i dag på telefon 48 14 14 36 mandag til fredag mellem 9.00 og 15.00 eller send os en mail. Fortæl gerne, at du så annoncen på www.vikarvagten.dk.

Bliv vikar hos VikarVagten

25% af alle vikarer ender med at blive fastansat – er du den næste?

Call Now ButtonRing +45 48 14 14 36