Skip to main content

Velkommen til VikarVagten - Dit vikarbureau for faglærte og ufaglærte vikarer

Er du på udkig efter et pålideligt vikarbureau som ufaglært vikar? Så er du kommet til det rette sted! Hos VikarVagten har vi blandt andet specialiseret os i at forbinde virksomheder med de rette ufaglærte vikarer for at sikre en arbejdsstyrke, der opfylder alles unikke behov.

Hvem er ufaglærte vikarer?

Ufaglærte vikarer er en uvurderlig ressource inden for forskellige brancher. Flere ufaglærte vikarer har en bred vifte af færdigheder og erfaringer med sig, der kan gøre en afgørende forskel i en virksomhed. Uanset hvad du har beskæftiget dig med tidligere, har vi interessere i at høre fra dig.

Hvad kan vi gøre for dig?

Som et vikarbureau for både faglærte og ufaglærte vikarer forstår vi, at hver virksomhed har unikke behov. Derfor tilbyder VikarVagten skræddersyede løsninger, der passer til dig og virksomhedens krav. Vores ufaglærte vikarer er omhyggeligt udvalgt til de rette vikarjob, så vi sikrer at du som vikar, kan løse og tackle opgaverne, hvilket skaber succes for begge parter.

Hvad leder vi efter hos en ufaglært vikar?

Vi forventer du er:

  • fleksibel
  • mødestabil
  • omstillingsparat
  • imødekommende
  • er morgenfrisk, når vi ringer kl. 6 om morgenen

Vi tilbyder:

  • en spændende hverdag med mange udfordringer
  • vikariater for en dag eller mere
  • en løn, der matcher dine kvalifikationer

Erfaring: Vi har mange års erfaring med at matche virksomheder med ufaglærte vikarer, hvilket gør os til eksperter indenfor området.

Lad VikarVagten finde de rette vikar jobs til dig som ufaglært vikar.

Kontakt os i dag for at starte din søgning efter det perfekte vikar job som ufaglært vikar. Vi er her for at gøre det let for dig at komme i gang med at arbejde og værdsætter vores kvalificerede og dedikerede medarbejdere.

Har det din interesse at komme i job som ufaglært vikar, så kontakt os hurtigst muligt på telefon 48 14 14 36 mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 15.00 eller udfyld formularen ved at klikke her.

Bliv vikar hos VikarVagten

25% af alle vikarer ender med at blive fastansat – er du den næste?

Call Now ButtonRing +45 48 14 14 36