8 fordele ved at ansætte en vikar gennem et vikarbureau

1. Virksomheden, som skal bruge en vikar, får hurtig adgang til kvalificerede kandidater via vikarbureauets database over ledige personer.

2. Vikarbureauet bruger deres specialviden til gavn for virksomheden, og virksomheden kan bruge deres tid, på det de er gode til.

3. Ansætter en virksomhed en forkert medarbejder, er det både ressourcekrævende og dyrt. Det er lettere at skifte en vikar gennem et vikarbureau

4. Virksomheden betaler vikarbureauet en fast timepris inklusive sociale omkostninger, men eksklusive moms. Der er ikke yderligere udgifter for virksomheden.

5. Virksomheden kan ”prøve” nye medarbejdere før en evt. fastansættelse, for at checke om kemien passer – i et ”try & hire”-forløb.

6. Vikarbureauet sørger for at indhente referencer, indhente straffeattester, checke kvalifikationer og personlighed samt arbejds- og opholdstilladelse.

7. Mange virksomheder benytter sig også af vikarbureauets erfaringer i forbindelse med overenskomst-spørgsmål, kontraktudfærdigelser og lignende.

8. Mange vikarbureauer kan hjælpe virksomheder med bl.a. direkte rekruttering, projektansættelser, try & hire ansættelser samt andre HR-ydelser som outplacement, CV-screening, kontraktudfærdigelser.

 

Kontakt VikarVagten i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe.

Læs mere

Om VikarVagten
Vikarbureau Guide