Skip to main content

Vikar receptionist - Ledige stillinger i reception

Leder du efter et spændende job som vikar receptionist? Vi søger nu tilkaldevikarer til opgaver fra dag til dag og har ledige job som receptionist på fuldtid samt deltid. Vi er på udkig efter både erfarne og ufaglærte receptionister til vikariater i Storkøbenhavn, City og Nordsjælland.

Som receptionist vikar kan du forvente at blive tilkaldt til arbejde med kort varsel. Hos VikarVagten tilbyder vi fleksible vikariater, der passer til din tidsplan.

Ledige stillinger som vikar receptionist

Vi søger konstant receptionister til vores team som tilkaldevikarer. Uanset om du har erfaring som receptionist eller er ny i branchen, opfordrer vi dig til at ansøge. Tøv derfor ikke med at udfylde formularen på siden, hvis du ønsker at blive ufaglært receptionist.

Job som Receptionist – Ufaglært Velkommen

Selvom du ikke tidligere har arbejdet som receptionist, er der mulighed for ufaglærte ansøgere at starte i en spændende stilling i receptionsfaget som tilkaldevikar til opgaver fra dag til dag.

Fleksible deltidsvikariater

Vi tilbyder vikariater på deltid, der giver dig mulighed for at balancere arbejde med andre forpligtelser i dit liv.

Ansøg nu og kom hurtigt i arbejde

Tag det første skridt mod en spændende stilling som vikar receptionist. Ansøg nu ved at udfylde vores formular.

Har du spørgsmål om ledige stillinger som vikar receptionist, er du også velkommen til at kontakte os på telefon 48 14 14 36 mandag til fredag mellem 9.00 og 15.00 eller send os en e-mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv vikar hos VikarVagten

25% af alle vikarer ender med at blive fastansat – er du den næste?

Call Now ButtonRing +45 48 14 14 36