Mødeservering Vikariater - København og Nordsjælland

Søger du job indenfor mødeservering?

VikarVagten søger hele tiden vikarer med erfaring indenfor mødeservering til kunder i Storkøbenhavn, City og i Nordsjælland.

Som vikar indenfor mødeservering forventer vi, at du er mødestabil og fleksibel, er morgenfrisk og arbejdsparat, har en ren straffeattest samt taler og skriver flydende dansk.

Til gengæld kan vi tilbyde en løn, der svarer til jobbet, en afvekslende dag samt mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige brancher. Det er et krav, at du har erfaring med mødeservering eller almindelig servering f.eks. fra café eller lignende.

Opgaverne er typisk at dække op med kaffe, the, øl/vand og frugt samt rydde af igen efter mødet.

Som vikar indenfor mødeservering er det godt at være samarbejdsvillig, udadvendt samt have en god fysik. Egenskaber som god hukommelse, overblik og effektivitet er også gode at have.

Arbejdstiden for en mødeservering-vikar ligger mellem mandag til fredag og typisk mellem kl. 7.00 og 17.00.

Har ovenstående vakt din interesse og har du erfaring med mødeservering, så ring helt uforpligtende til os på 48 14 14 36 mellem kl. 9.00 og 15.00 mandag til fredag. Vi sidder klar ved telefonen, og vi kan fortælle meget mere om dine muligheder for at blive vikar hos os. Eller send os en mail. Fortæl gerne, at du så annoncen på www.vikarvagten.dk.

Med Venlig Hilsen
VikarVagten

Send ansøgningsskema