Skip to main content

Mød nye mennesker og prøv dig selv af

Er du mellem job, færdig med studie, eller leder du efter et arbejde med en større fleksibilitet? Er du kvalitetsbevist og pligtopfyldende? Et job som vikar hos VikarVagten kan være det, der hjælper dig videre.

Et job som vikar er job her og nu, og vores vikarer springer ofte bunken med ansøgninger over. Vi har vikarjob inden for kantine, servering, rengøring, kontor, lager og produktion.

Vi sætter en ære i at lære dig at kende og kan via vores store netværk se muligheder for job, steder som du måske ikke selv har set.

Et job som vikar er fleksibelt og kan give dig rum til arbejde, når du har muligheden, og frihed til at sige nej, når det ikke passer ind. Et vikararbejde eller vikariat kan vare 1 dag eller mere.

Vores vikarer bliver hos os i mange år, og vi véd, vi er anbefalet vikarer imellem for vores store personlige engagement.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvorfor skal du vælge at være vikar hos VikarVagten?

Selvom det kan virke som om alle vikarbureauer udfører den samme opgave, ønsker vi at skille os ud!
Derfor bestræber vi os på at gøre en forskel ved at lære vores vikarer godt at kende. Vi indkalder alle vikarer til en personlig samtale, inden vi eventuelt indgår en aftale. Under samtalen afklarer vi vores og dine ønsker og forventninger til hinanden.

Hos os er du ikke “bare en vikar” – vi er kendt for det personlige match, og vi lægger stor vægt på at lære dig at kende, så vi bedst muligt kan matche dine jobønsker og kvalifikationer med kundens behov. Når vi får en opgave, vurderer vi, hvilke af vores vikarer der passer bedst. Vi sender dig en sms eller ringer til dig med et jobtilbud og venter på, at du vender tilbage til os, da du er udvalgt til opgaven.

Vi har besøgt alle vores kunder, så vi kan klæde dig godt på til opgaven, når du bliver tilbudt et job. Hvis du en dag kommer ud til en kunde, hvor du ikke føler, at du er matchet korrekt – det kan være personligt, geografisk eller fagligt – så sørger vi for, at du ikke tilbydes job der igen.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af os inden for 1-2 arbejdsdage klik her

Bliv vikar hos VikarVagten

25% af alle vikarer ender med at blive fastansat – er du den næste?

Call Now ButtonRing +45 48 14 14 36